фото: / Прокуратура на Република БългарияНамерени са били и над 2

...
фото: / Прокуратура на Република БългарияНамерени са били и над 2
Коментари Харесай

В село край Монтана разкриха нарколаборатория

фото: / Прокуратура на Република България

Намерени са били и над 2 кг суха тревна маса.

Уточнява се типът на опиата.

Окръжна прокуратура – Монтана проверява открита нарколаборатория в с. Киселево. Работата по случая е почнала след постъпила информация за държане на опиати за разпространяване в с. Киселево, област Монтана. Незабавно на място е бил осъществен оглед.

 



Прокуратура на Република България

 

В три пространства от къща е била открита съвременно оборудвана нарколаборатория.  Разследавщите са открили остъклена оранжерия, инсталирани устройства за отопление, поддържане на мокрота и температура, осветителни лампи. Саксиите със засадените растения са били с гранули, предопределени за дренаж. Иззетата зелена тревна маса е с тегло към 52 кг. Намерени са били и над 2 кг суха тревна маса. Уточнява се типът на опиата.

 



Прокуратура на Република България

 

Установен е наемателят на въпросния имот  – 42-годишният Д.К. В конфискувания от него телефон е открита преписка, съдържаща данни за разпространение на дрога, включително снимков материал на образци. Намерена е тетрадка със записи за развъждане на коноп – дати на засяване, торене.


 



Прокуратура на Република България

 

Образувано е досъдебно произвеждане и за нелегално присъединение към електропреносна мрежа – закононарушение по член 234в от Наказателен кодекс, което е под надзора на Териториално поделение – Лом при Районна прокуратура – Монтана.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР